9.díjátadó

A BRFK Bűnmegelőzési Portál hivatalos oldala időről időre játékos formában hívja fel a figyelmet a biztonságos közlekedés, környezettudatosság, elővigyázatosság fontosságára. Olykor megmentett kutyákról, néha a téli sportok körültekintő kivitelezéséről olvashatunk frappáns sorokat, ám van, hogy egy-egy versenykiírás üti fel a fejét a posztok között.

Mi is egy ilyen megmérettetésre lettünk figyelmesek még novemberben, és úgy döntöttünk, kipróbáljuk magunkat ezen az újfajta területen is. A kiírás a biztonságos közlekedést bemutató munkákat kért, újrahasznosított anyagokból vagy még sosem hasznosított őszi termésekből. A harmadik osztály (Dunai Ádám, Hegedűs Rafael, Kovács Regina, Rákócza Rafael) közösen munkálkodott, míg a végeredmény egy izgalmas társasjáték formájában került beadásra, kupak-bábúkkal, parafadugó-táblákkal, teásdoboz-házakkal gazdagítva az amúgy sem fordulatmentes játékszabályzatot.

Hamarosan telefonhívás érkezett a rendőrségről, meghívást kaptunk a BRFK épületébe, ahol maga a budapesti rendőrfőkapitány, Bucsek Gábor adta át nekünk a legjobbnak járó oklevelet és az első hely mellé járó gazdag ajándékcsomagot, illetve megcsodálhattuk a többi pályázó ötletes munkáját is.

A társast sajnos nem kaptuk vissza, ám reméljük, a biztos urak azóta is jókat játszanak vele, ha kis idejük engedi!5.a nagy mű 4.készül a társas 3.készül a társas 2. készül a társas 1. készül a társas 14.látogatók 13.látogatók 12.látogatók 11.látogatók 10.látogatók 9.díjátadó 8.az elsőséget bizonyító oklevél 7.a nagy mű 6.a nagy mű

1 Comment

  1. Kocsis Krisztián szerint:

    De jó lett!! Ügyesek vagytok, gratulálok! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.