33.

24. 20. aafd338e-cc36-43cb-9d75-b5c3cf0a8fa3

A „Szövetség az Európai Erzsébetvárosért” frakció, pályázatot írt ki „SISSI KIRÁLYNÉ” címmel, óvodás és alsó tagozatos gyerekek részére, a következő témákban:

  1. A SZÉPSÉGES SISSI
  2. A PALOTA ÉLETE

Az alsó tagozatos rajz szakkörön készítettük el pályamunkánkat „ A MI PALOTÁNK” címmel Ez egy olyan makett lett, ahol az elején be lehet látni a palota báltermébe, a falon tükrök, a mennyezeten csillár, középen pedig korhű ruhában táncoló párok. Kívülről színes tornyok és kert veszi körül az épületet. Munkánk során vegyes technikát alkalmaztunk, festettünk, vágtunk, ragasztottunk.

A gyerekek nagyon lelkesen dolgoztak több héten keresztül.

Az alkotók névsora:

  1. osztály – Csizmadia Ede, Hegedűs Simon, Lózy Sára, Váncsa Áron
  2. osztály – Kürti Rebeka
  3. osztály – Hegedűs Rafael, Kovács Regina, Rákóczi Rafael

 

A pályázatra, több mint 300 munka érkezett be, nemcsak Erzsébet városból, hanem az egész országból

A pályázati anyagból a K11 KULTURÁLIS KÖZPONTBAN / VII: Király u.11./ rendeztek kiállítást, ott volt az eredményhirdetés is 2016. március 9.-n

A gyerekek nagy izgalommal várták, hogy szólítsák őket, ugyanis már előzetesen értesültünk róla, hogy csoportos kategóriában 3. helyezést értek el.

A díjazottak felsorolásában, végre elérkeztek oda, hogy elhangozzon a mi iskolánk neve, nagy örömmel és megilletődve szaladtak ki, hogy átvehessék a díjat, ami egy oklevélen kívül egy óriási felállítható közlekedési terepjáték volt, közlekedési lámpával, jelzőtáblákkal, útjelzőkkel stb, egy nagyméretű táskában.

A helyükre érve lázas izgalommal, nyitották ki a táskát és tanulmányozták a nyereményt, majd közölték, hogy ők viszik vissza segítség nélkül az iskolába.

Az eredményhirdetés után megnéztük a kiállítást, ahol elismerően nézték a sok szép pályamunkát.

Az iskolába visszaérve, felállították a játékot, tanulmányozva a használati utasítást, és rögtön elkezdtek játszani.33. IMG_7817 IMG_7810 IMG_7825 IMG_7812 IMG_7802

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.